به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفرینسب عصر دوشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند استان بوشهر به تبعات منفی قرار گرفتن فاضلاب بوشهر در ورودی شهرستان تنگستان، اظهار داشت: قرار گرفتن فاضلاب بوشهر در ورودی شهرستان تنگستان موجب نارضایتی هفت هزار نفر ساکن روستاهای این شهرستان شده است.
وی محل اجرای طرح دفن پسماند شهر بوشهر و چهار شهر دیگر را نامناسب دانست و با تاکید بر ضرورت انجام مطالعات مجدد در این زمینه، بیان داشت: ایجاد فضایی برای دفن پسماند این شهرها در مکانی که فقط یک کیلومتر با مناطق مسکونی فاصله دارد بدون شک تبعات منفی امنیتی و اجتماعی خواهد داشت.
فرماندار تنگستان این موضوع را یک معضل جدی برای روستائیان عنوان کرد و افزود: مردم این مناطق قادر به ادامه زندگی در این روستاها نیستند و با مشکلات زیادی مواجهاند دغدغه بروز بیماریها و مشکلات بهداشتی نیز دارند.
جعفرینسب با اشاره به جمعیت بالای روستاهایی که تحت تاثیر این طرح قرار خواهند گرفت، ادامه داد: وجود چندین کارخانه مرغداری و تولید آسفالت در این روستاها از جمله دلایلی است که مسئولان با در نظر گرفتن آنها باید در طرح دفن پسماند بوشهر تجدید نظر کنند.
وی با بیان اینکه فاضلاب بوشهر مردم تنگستان را اذیت کرده است، گفت: منطقهای در شمال شهر چغادک وجود دارد که مسکونی نبوده و محل مناسبی برای دفن پسماند است که در مطالعه مجدد طرح میتوان این منطقه را نیز بررسی و کارشناسی کرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری بوشهر نیز در این نشست متذکر شد: پسماند روستایی و تفکیک از مبدأ و تفکیک ضایعات از محصولات کشاورزی و دفن بهداشتی در روستاها بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
حسین عالینژاد اذعان داشت: اعتبارات و مزایایی که برای 14 شهر ساحلی استان مصوب شده برای روستاهایی نیز که در نزدیکی محل دفن زباله قرار دارند لحاظ شود و به عنوان یک مصوبه در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما